3/15/12

Spring

Mikä on ihanampaa kun herätä aamulla siihen, että auringon paistaa huoneen ikkunasta?! Tai se, että lumipenkkojen keskeltä maasta pilkottaa asvalttia ja saa vetästä tennarit jalkaan?!  
Nyt kyllä huomaa että se kevät on pikkuhiljaa tuloillaan ja saadaan hyvinmielin jättää tää kylmyys taakse! Ollaan kiiran kanssa fiilistelty noita hyviä kelejä tässä parina päivänä ja lähetty jopa vähän ulos kuvaileen. Huomaa kyl että toi aurinko piristää oikeesti tosi paljon ja jotenki ku olee ulkona nii tulee paljon pirteempi ja semmonen hyvä olo:-) 

Tän viikon oon pyhittäny pääasiassa kokeitten lukemiselle ja ratsastukselle! Sunnuntaina on koulukisat ja niitä tässä jännityksellä odottelen ja toivon parasta. Huomenna alkaa onneks viikonloappu ja saa taas vähä lomaa tosta koulusta, siitä tulikin mieleen että läksyt oottaa mua tuolla laukunpohjalla joten panumpa tästä tekeen niitä! moiks:-)

ps. oon muuten vähän pohtinu myös jotain erikois postausta nyt kevään kunniaks niin onks teillä mitään hyvii idiksii:--))?? Rohkeesti meinaa vaan kommenttia tuleen nii koitan mahdollisen nopeesti toteuttaa yhen tai pari hyvää ehdotusta!

3 comments:

zaida said...

kiva blogi, liityin lukijaks! :)

http://www.happymomentsmagic.blogspot.com/

Heli said...

kuoliks tää blogi??!

erika said...

Hei! Sinulle on haaste blogissani :-)
http://itsomekindofjoke.blogspot.com/2012/05/haaste.html